onsdag den 4. november 2009

4. november 2009





Der har været lidt stille på bloggen de sidste par dage, da vi arbejder flittigt på vores nye firma SAKDIDET ROAD. Det nye firma skal sælge smykker til danske butikker. Smykkerne finder vi på de omkringliggende markeder. Vi kommer til at sælge igennem vores nye hjemmeside, der hedder

www.sakdidetroad.dk

Der går dog et par uger, før der er noget på hjemmesiden.


Efter en måned med tom postkasse, kom der i dag vores første post. Det var heldigvis ikke en rudekuvert, men et kort fra Martin og Louise. Det var en hyggelig overraskelse.

6 kommentarer:

  1. Det var dog utrolig at posten kunne finde jer efter alt det mas med pakken... Vil i gerne have et postkort fra Hornbæk ? Mon det kan nå frem inden jeg selv kommer.. Glæder mig til at høre om løbeturen på lørdag

    SvarSlet
  2. Ja, det var dejligt. Men postmand Per fandt nemt vej.
    Vi modtager gerne postkort, ja. ;o)

    Og vi er også spændte på løbeturen på lørdag. Jeg er bange for, at vi nok kommer til at gå en god del af vejen. Luften her er så varm og fugtig, at man bliver hurtigt forpustet.

    SvarSlet
  3. Tillykke med jeres nye firma, ja, der er mange dejlige ting/smykker i Thailand. Det er bare om at finde det der falder i Danskernes smag.
    Vi glæder os til at høre om jeres løbetur, junglen er jo ret spændende.
    Rigtig god fornøjelse.

    SvarSlet
  4. Hej alle tre.
    Jeg har lige siddet og læst om Phuket by, og referere hvad det stod. Det kunne jo være i ikke vidste det. Altså:
    "Phuket by er centrum for al shipping på øen Phuket. Den historiske bymidte, kaldes for"Det gamle aphuket", og er hjemsted for adskillige butikker, der sælger traditionelt håndværk, antikviteter, tekstiler og souvenirs. Husk endelig at besøge gaderne Dibuk, Yaowarat, Phang Nga og Ratsader. Gå heller ikke glip af natmarkedet og de mange barer, spredt over hele byen. Besøg også Samkong, med autentisk Thaimad.
    Det var ordene, og måske kender i det hele, og det er måske heller ikke så opdateret, men det kan i jo konstatere. Jeg tænkte også lidt, at der måske var noget til det nye firma.
    Knus Trinings

    SvarSlet
  5. Der var vist et par tastefejl. Sorry

    SvarSlet
  6. Halløj til JER i Thailand.
    Hej kære Fie!

    Fie's morbror Karsten er nu med i Blogger.
    Gå til min blog : www.karvi-karvi.blogspot.com.

    Hils Morten.
    hilsen karvi

    SvarSlet