torsdag den 12. november 2009

11. november 2009

6 kommentarer:

  1. Hej i tre.
    Det er altså uretfærdigt, at i havde så meget vand oppe ved aberne og vandfaldet. Da vi var der, var der næsten tørlagt. Men det er dejligt at se det med masser af vand, det giver et noget andet indtryk. Der har vi også noget tilgode, vi samler. Hvem er silkehandleren, er det en i handler med, Fie og Noah? Godt at Peanut har det godt igen, men mærkeligt hvad det var.
    Knus knus.

    SvarSlet
  2. Ja, det var et fantastisk flot vandfald. Og sjovt at prøve at bade i det.

    Silkehandleren er én af Mortens bekendte. Han er onkel til Oy, som bestyrer familiens hotel. Han bor i Patong, hvor han har en stor butik proppet med forskellige silke-metervarer. Det kan være at vi laver en taske i silke med læderhanke til næste sommerkollektionen.

    SvarSlet
  3. Har man så gaver med, når man bliver inviteret til fødselsdag?

    SvarSlet
  4. Fødselsdagsgaver er ikke så udbredt her. Men det skal du ikke sige til Sofie ;-)

    SvarSlet
  5. Ihhh hvor I nyder livet :) Får I overhovedet lavet noget arbejde?? I kommer sgu da aldrig hjem, gnæg gnæg. Synes det er sååå hyggeligt at følge med her. Knuser fra Q-sinen

    SvarSlet
  6. Hip Hurra Noah - se lige din mail.
    Sikke nogle søde aber - altså dem der hang i træerne! Det må være dejligt at bade i det vandfald, var Peanut med iført sine svømmevinger? Er det ikke lidt af en nedtur, hvis man kun bliver ældre på sin fødselsdag og ikke får nogle gaver? De ser ellers så glade ud de mennesker, men de er selvfølgelig også kun gæster.

    SvarSlet